aktesteatre.com

Encontes Altea 2016

Home  >>  Encontes  >>  Encontes Altea 2016

Encontes Altea 2016

On mayo 25, 2016, Posted by , In Encontes, With No Comments

CARTELL 2016

Un conte us contaré, tan bé com jo sabré; 
si l’escolteu el sentireu i qui no el sentirà no el sabrà.
En un poble a la voreta la mar
que moltes històries tenia per contar…

 

Enguany arribem a la tretzena edició d’Encontes, tretze anys omplint les places i carrers d’Altea de contes, d’històries contades per alguns dels millors narradors i narradores de l’actualitat. Es celebrarà des del dia 18 al 22 de maig.

En aquesta edició tenim dues novetats importants: per un costat donarem continuïtat a l’apartat formatiu realitzant el II Curs de Literatura Popular “Contant i cantant: rondalles i cançons a l’escola” en dos blocs: 15 i 16 d’abril i 6 i 7 de maig, en col•laboració amb el Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant.  I per un altre costat, i després de la prova realitzada en la passada edició, hem arribat a un acord amb l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant per a realitzar allí huit espectacles de narració de contes durant els dies 27, 28 i 29 de maig. D’aquesta manera, el Festival Encontes creix, sumant esforços, cap a un àmbit més ample i un públic més nombrós.

En total seran 12 narradores i narradors vinguts des de diferents punts de la geografia nacional que ens faran viatjar a mons imaginaris amb els seus contes i històries per a tots tipus de públic. I com ja ve sent tradicional, també participaran alguns veïns d’Altea que ens contaran contes durant la Marató del diumenge 22 de maig.

Desitgem que el públic assistent puga gaudir de totes les propostes que hem preparat, descobrint la màgia que s’amaga darrere de cada conte, rondalla, faula o  història contada.

Des de l’inici, i no ens cansem e repetir-ho, el Festival ENCONTES, es la nostra contribució per a recuperar la tradició oral i situar-la en el lloc que li correspon com a  instrument privilegiat en la comunicació i la relació entre los éssers humans.

El Festival ENCONTES es possible gràcies al suport de l’Ajuntament d’Altea i l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant i amb la col•laboració de Fundació Bromera,  Rest. Ca Joan, Rest. De Cal y Canto, Rest. Ca Toni, Cafeteria Oscar Plaza, Taperia Ca Pere, Espai Salmaia, Coopaltea, Impremta Altea, Biblioteca Municipal i Ràdio Altea, així com de totes les persones que ens recolzen i motiven participant de totes les activitats programades. L’event está organitzat per els membres d’Aktes Teatre, sota  la direcció i coordinació de Blai Senabre, narrador oral.

 I tot això és tan cert com que tot el que és madur no és verd;
 i tot això és tan segur com que tot el que és verd no és madur

PROGRAMACIÓ ENCONTES 2016

AT tira logos final

Comments are closed.