aktesteatre.com

Encontes Altea 2017

Home  >>  Encontes  >>  Encontes Altea 2017

Encontes Altea 2017

On abril 27, 2017, Posted by , In Encontes, With No Comments

ENCONTES-2017_altea_baixa

… De follies i de rondalles jo us en contaré un grapat,
les unes seran mentides, les altres seran veritats.
Diuen que en un poble a la voreta la mar
que moltes històries tenia per contar…

Enguany complim 14 anys, catorze anys omplint les places i carrers d’Altea de contes, d’històries contades per alguns dels millors narradors i narradores de l’actualitat. Es celebrarà des del dia 16 al 21 de maig en Altea i el 9 i 10 de juny en l’Alfàs.

En aquesta edició tenim varies novetats importants: per un costat donarem continuïtat a l’apartat formatiu realitzant el III Curs de Literatura Popular “Contacontes a l’escola” en dos blocs: 5 i 6, i 12 i 13 de maig, en col·laboració amb el Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant. També estrenarem un espai que encaixa perfectament amb la filosofia de l’Encontes: el Pouador del Pontent, recentment restaurat i recuperat. A més a més, hem arribat a un acord amb l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi per a realitzar allí dos espectacles de narració de contes durant els dies 9 i 10 de juny. D’aquesta manera, el Festival Encontes creix, sumant esforços, cap a un àmbit més ample i un públic més nombrós.

En total seran 9 narradores i narradors vinguts des de diferents punts de la geografia nacional i de França que ens faran viatjar a mons imaginaris amb els seus contes i històries per a tots tipus de públic. I com ja ve sent tradicional, també participaran alguns veïns d’Altea que ens contaran contes durant la Marató del diumenge 21 de maig.

Desitgem que el públic assistent puga gaudir de totes les propostes que hem preparat, descobrint la màgia que s’amaga darrere de cada conte, rondalla, faula o  història contada.

Des de l’inici, i no ens cansem e repetir-ho, el Festival ENCONTES, és la nostra contribució per a recuperar la tradició oral i situar-la en el lloc que li correspon com a  instrument privilegiat en la comunicació i la relació entre los éssers humans.

El Festival ENCONTES es possible gràcies al suport de l’Ajuntament d’Altea i l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi i amb la col·laboració de Fundació Bromera,  Rest. Ca Joan, Rest. De Cal y Canto, Rest. Ca Toni, Rest. El Gallet, Cafeteria Oscar Plaza, Taperia Ca Pere, Espai Salmaia, Coopaltea, Biblioteca Municipal i Ràdio Altea, així com de totes les persones que ens recolzen i motiven participant de totes les activitats programades. L’event está organitzat per els membres d’Aktes Teatre, sota  la direcció i coordinació de Blai Senabre, narrador oral.

… I tot això que us he explicat ha passat i no ha passat.
Si no ha passat és mentida i si ha passat és veritat. .

PROGRAMACIÓ ENCONTES 2017

enc2017_tira logos altea_baixa

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *